Mød Allan

Mød Allan Andersen, der er borgmester i Tårnby Kommune pr. den 1. januar 2018.


Jeg hedder Allan Steenberg Andersen og er 51 år, bor i et parcelhus i Tårnby Kommune sammen med Pia og vores to piger, Helene på 21 år og Julie på 17 år.
Jeg har siddet i Tårnby Kommunalbestyrelse de seneste 12 år. Jeg har altid været politisk interesseret, men blev for alvor politisk aktiv i 1998, da jeg meldte mig ind i Socialdemokratiet.

I 70’erne flyttede mine forældre familien til Tårnby. De havde en drøm om, at min søster og jeg skulle have gode muligheder for en fremtid med uddannelse, job og bolig.

Det var det og drømmen om at købe deres helt eget hus, der efter mange års arbejde og opsparing endeligt gik i opfyldelse her i Tårnby. At det blev Tårnby skyldtes i øvrigt nok mest, at det var her, vi havde råd til at købe hus.


I dag er Tårnby Kommune ikke en kommune man vælger, fordi husene er billige – tværtimod. Vi er en kommune, rigtigt mange gerne vil bo i på grund af vores centrale placering, den skønne natur, fællesskabet og også den robuste økonomi.


Jeg har i øvrigt været aktiv i fagbevægelsen gennem hele mit liv og er for tiden valgt som forbundssekretær i Dansk El-Forbund, hvor jeg bistår elektrikere med forhandlinger inden for de offentlige overenskomster.

 

Se mine mærkesager

 

Valgprogram 2018-2021 for Socialdemokratiet i Tårnby Kommune

Socialdemokratiets kandidater ved Kommunalvalget 2017 i Tårnby Kommune